Grups de Google

Grups de Google
Modifica el valor a Wikidata

Tipuslloc web i servei d'internet Modifica el valor a Wikidata
Equip
Creador/sGoogle Modifica el valor a Wikidata
Desenvolupador(s)Google Modifica el valor a Wikidata
Més informació
Lloc webgroups.google.com (múltiples llengües) Modifica el valor a Wikidata
BlogBlog oficial Modifica el valor a Wikidata
Stack ExchangeEtiqueta Modifica el valor a Wikidata
Id. SubredditGoogleGroups Modifica el valor a Wikidata


Google Groups és un servei de Google que ofereix grups de discussió per a persones que comparteixen interessos comuns. El servei Groups també proporciona una porta d'entrada als grups de notícies Usenet mitjançant una interfície d'usuari compartida.

Google Groups va entrar en funcionament el febrer de 2001, després de l'adquisició per part de Google de l'arxiu d'Usenet de Deja. Deja News estava operatiu des del març de 1995.

Google Groups permet a qualsevol usuari conduir i accedir lliurement a fil de discussions, ja sigui mitjançant una interfície web o per correu electrònic. Hi ha almenys dos tipus de grups de discussió. El primer tipus són els fòrums específics de Google Groups, que actuen més com llistes de correus.[1] El segon tipus són els grups Usenet, accessibles mitjançant NNTP, per als quals Google Groups actua com a porta d'entrada i arxiu no oficial. L'arxiu de Google Groups de publicacions de grups de notícies d'Usenet data de 1981.[2] Mitjançant la interfície d'usuari de Google Groups, els usuaris poden llegir i publicar a grups Usenet.[3]

A més d'accedir als grups de Google i Usenet, els usuaris registrats també poden configurar arxius de llistes de correu per a llistes de correu electrònic allotjades en altres llocs.[4]

  1. «How do I create my own group?». Google Groups Help Center. [Consulta: August 10, 2010].
  2. «How far back does Google's Usenet archive go?». Google Groups Help Center. Arxivat de l'original el d’octubre 26, 2007. [Consulta: August 10, 2010].
  3. «What is a Usenet Newsgroup?». Google Groups Help Center. [Consulta: August 10, 2010].
  4. «Can I use Google Groups to archive another mailing list?». Google Groups Help Center. [Consulta: August 10, 2010].

From Wikipedia, the free encyclopedia · View on Wikipedia

Developed by Nelliwinne