Pageblug Covid-19 ing Sri Lanka

Pageblug Covid-19 ing Sri Lanka yaiku bagean saka pageblug kabeh donya penyakit koronavirus 2019 (COVID-19) sing disebabke dening virus sindrom pernapasan akut abot koronavirus 2 (SARS-CoV-2). Kasus kapisan saka virus kasebut ing Sri Lanka terkonfirmasi ing 27 Januari 2020, sawise wadon Tiongkok berusia 44 taun, digawa menyang Rumah Sakit Penyakit Menular ing Angoda, Sri Lanka.


From Wikipedia, the free encyclopedia · View on Wikipedia

Developed by Nelliwinne