Search wikipedia

10 results found for: “Facebook”.

Request time (Page generated in 0.3367 seconds.)

Facebook

Facebook iku situs jaringan mungguhing jejaring sosial kang diluncuraké tanggal 4 Fèbruari 2004 lan diyasa Mark Zuckerberg, lulusan Harvard lan manten...

Last Update: 2022-07-11T16:13:28Z Word Count : 414

View Rich Text Page View Plain Text Page

Sujarah Facebook

Facebook ya iku paladi jaringan sosial sing digebyakaké tanggal 4 Fèbruari taun 2004. Paladi iki diyasa déning Mark Zuckerberg karo kanca sakamaré nalika...

Last Update: 2018-04-22T10:53:15Z Word Count : 227

View Rich Text Page View Plain Text Page

Mark Zuckerberg

Elliot Zuckerberg iku wong kang nggawe facebook. Pilkington, Ed (March 10, 2011). "Forbes rich list: Facebook six stake their claims". The Guardian. UK...

Last Update: 2019-11-04T14:40:37Z Word Count : 95

View Rich Text Page View Plain Text Page

Kabiskopan Sorsogon

Catholic Diocese of Sorsogon, Date Accessed: 11 June 2014 The Official Facebook Page of the Roman Catholic Diocese of Sorsogon, Date Accessed: 11 June...

Last Update: 2022-05-04T03:50:41Z Word Count : 120

View Rich Text Page View Plain Text Page

SMA Negeri 1 Malang

Negeri 1 Malang Group alumni SMA Negeri 1 Malang ing Facebook Fan page alumni SMA Negeri 1 Malang ing Facebook Lokasi SMA Negeri 1 Malang ing Wikimapia...

Last Update: 2017-10-03T11:09:40Z Word Count : 107

View Rich Text Page View Plain Text Page

Happy Asmara

Asmara ing Facebook Happy Asmara ing Instagram Happy Asmara ing Twitter Happy Asmara's channel ing YouTube Penggemar Happy Asmara di Facebook Penggemar...

Last Update: 2021-06-19T00:47:20Z Word Count : 122

View Rich Text Page View Plain Text Page

Kabupatèn Kapuas Hulu

Utara Seberuang Selimbau Semitau Silat Hilir Silat Hulu Suhaid Pariwisata Kapuas Hulu Kabupaten Kapuas Hulu di Facebook Komunitas Pariwisata Kapuas Hulu...

Last Update: 2019-03-05T08:26:46Z Word Count : 104

View Rich Text Page View Plain Text Page

Flixster

jejaring sosial sanès kados ta facebook. Flixster piyambak punika sebuah situs ingkang gadhah aplikasi kados ta Facebook, nanging situs punika namungmratelaaken...

Last Update: 2018-02-03T06:35:28Z Word Count : 437

View Rich Text Page View Plain Text Page

Kabiskopan Iba

Philippines website Archived 2018-04-29 at the Wayback Machine. Diocese of Iba Facebook Page Koordhinat: 15°19′34″N 119°58′47″E / 15.3262°N 119.9798°E / 15...

Last Update: 2022-02-24T22:33:40Z Word Count : 187

View Rich Text Page View Plain Text Page

My Trip My Adventure

My Trip My Adventure ing situs Trans TV My Trip My Adventure ing Facebook ing Facebook My Trip My Adventure ing Twitter ing Twitter My Trip My Adventure...

Last Update: 2018-02-06T11:34:00Z Word Count : 138

View Rich Text Page View Plain Text Page

Main result

Facebook

Facebook iku situs jaringan mungguhing jejaring sosial kang diluncuraké tanggal 4 Fèbruari 2004 lan diyasa Mark Zuckerberg, lulusan Harvard lan manten murid ing Ardsley High School. Tata anggotané Facebook wiwitané diwatesi mligi kanggo siswa-siswa saka Harvard College. Rong wulan candhaké, tata anggotané dibukak kanggo siswa-siswa pawiyatan-pawiyatan liyané kaya ta: Boston (Boston College, Boston University, MIT, Tufts), Rochester, Stanford, NYU, Northwestern, lan kabèh pawiyatan ing sajeroning Ivy League. Manéka warna pawiyatan luhur banjur ditambahaké ing dalem sataun sawisé luncurané iku. Wusana, wong-wong kang duwé alamat layang-èl sawijining universitas (kaya déné.edu,.ac.uk, lsp.) saka saindenging donya uga bisa gabung ing situs iki. Sabanjuré, uga dikembangaké jaringan kanggo pawiyatan-pawiyatan luhur lan sawatara kumpeni gedhé. Wiwit 11 Sèptèmber 2006, wong kang duwé alamat layang-èl apa waé bisa ndhaftar ing Facebook. Sing nganggo Facebook bisa milih gabung siji utawa luwih jaringan kang ana, kaya ta jaringan dhedhasar asal pawiyatané, papané nyambut gawé, utawa wewengkoné géografis. Nganti Juli 2007, kang kadhaftar nganggo situs iki gunggungé gedhé dhéwé ing antarané situs-situs liyané kang kawigatèné ing babagan pawiyatan, ya iku punjul 34 yuta anggota aktif saka saindenging donya. Wiwit Sèptèmber 2006 nganti Sèptèmber 2007, urutané mundhak saka urut 60 dadi urut 7 minangka situs kang paling kerep dibukak, lan minangka situs angka siji ngenani foto ing Amérika Sarékat kanthi 8,5 yuta foto dimot saben dinané, ngungkuli situs umum liyané kaya ta Flickr.


From Wikipedia, the free encyclopedia.

Developed by Nelliwinne