Search wikipedia

10 results found for: “Sri_Lanka”.

Request time (Page generated in 0.3774 seconds.)

Cèylon

Sri Lanka inggih punika nagara pulo ing Asia Kidul, sakidul-wétaning India. Kutha krajané punika Sri jayawerdenapura kotte. Nagara pulo punika ambané 65...

Last Update: 2023-12-20T04:34:37Z Word Count : 238

View Rich Text Page View Plain Text Page

Pratélan penggawa gendéra Sri Lanka ing Olimpiade

Sri Lanka ing Olimpiade. Para penggawa gendera ngegawa gendera nasional negarane ing acara pambuka Gim Olympiadé. Sri Lanka ing Olimpiade Sri Lanka....

Last Update: 2022-02-18T09:22:02Z Word Count : 100

View Rich Text Page View Plain Text Page

Sri Lanka ing Olimpiade

1976. Sri Lanka ora tau melu ing Permainan Olimpiade Musim Dingin. "Sri Lanka". International Olympic Committee. "Results and Medalists—Sri Lanka". Olympic...

Last Update: 2022-11-01T15:28:03Z Word Count : 116

View Rich Text Page View Plain Text Page

Pratélan kabiskopan ing Sri Lanka lan Maladéwa

Pratelan kabiskopan ing Sri Lanka lan Maladewa adalah yaiku pratelan sing ngalebokake lan njlèntrèhaké pambagian kanggo wilayah administratif Greja Katulik...

Last Update: 2022-02-18T08:00:42Z Word Count : 192

View Rich Text Page View Plain Text Page

Ramayana

Kang paling béda yaiku ing Sri LankaSri Lanka. Ing tlatah iki Ravana dadi wong kang becik lan Rama dadi wong kang ngrusak Lanka. Ravana iku kecathet salah...

Last Update: 2023-11-26T04:03:31Z Word Count : 267

View Rich Text Page View Plain Text Page

Sri Lanka Matha

Sri Lanka Matha iku lagu kabangsané Sri Lanka. Sri Lanka Matha, apa Sri Lanka, Namo Namo Namo Namo Matha. Sundara siri barini, Surendi athi Sobamana Lanka...

Last Update: 2014-01-28T12:10:43Z Word Count : 128

View Rich Text Page View Plain Text Page

Maladéwa

dumunung ing sisih kidul-kulon-kidul India, watara 700 km sisih kidul-kulon Sri Lanka. Nagara iki ndarbèni 26 atol kang kapérang dadi 20 atol administratif...

Last Update: 2023-03-19T06:08:24Z Word Count : 53

View Rich Text Page View Plain Text Page

SriLankan Airlines

asma Air Lanka) inggih punika asma maskapé penerbangan Sri Lanka kaliyan kodè IATA UL lan kodè ICAO ALK, dipunyasa déning Pamaréntah Sri Lanka ing wulan...

Last Update: 2023-09-27T06:50:59Z Word Count : 340

View Rich Text Page View Plain Text Page

Tamil Sri Lanka

Tamil Sri Lanka ya iku anggotaning klompok étnik Tamil kang manggon ana ing nagara Sri Lanka. Sanajan wong Tamil Sri Lanka iku sacara budaya lan basa iku...

Last Update: 2023-09-27T08:53:30Z Word Count : 1004

View Rich Text Page View Plain Text Page

20 Juli

Kanada. 1960 – Sirimavo Papan Anggegananaike kapilih dados Mahamantri Sri Lanka, lan dados kepala pamaréntah wanita ingkang kapisan ing donya. 1969 –...

Last Update: 2023-07-07T00:11:51Z Word Count : 67

View Rich Text Page View Plain Text Page


From Wikipedia, the free encyclopedia.

Developed by Nelliwinne