Search wikipedia

10 results found for: “Sri_Lanka”.

Request time (Page generated in 0.5012 seconds.)

Cèylon

Sri Lanka inggih punika nagara pulo ing Asia Kidul, sakidul-wétaning India. Kutha krajané punika Sri jayawerdenapura kotte. Nagara pulo punika ambané 65...

Last Update: 2023-12-20T04:34:37Z Word Count : 238

View Rich Text Page View Plain Text Page

Pratélan penggawa gendéra Sri Lanka ing Olimpiade

Sri Lanka ing Olimpiade. Para penggawa gendera ngegawa gendera nasional negarane ing acara pambuka Gim Olympiadé. Sri Lanka ing Olimpiade Sri Lanka....

Last Update: 2022-02-18T09:22:02Z Word Count : 100

View Rich Text Page View Plain Text Page

Pratélan kabiskopan ing Sri Lanka lan Maladéwa

Pratelan kabiskopan ing Sri Lanka lan Maladewa adalah yaiku pratelan sing ngalebokake lan njlèntrèhaké pambagian kanggo wilayah administratif Greja Katulik...

Last Update: 2022-02-18T08:00:42Z Word Count : 195

View Rich Text Page View Plain Text Page

Sri Lanka ing Olimpiade

1976. Sri Lanka ora tau melu ing Permainan Olimpiade Musim Dingin. "Sri Lanka". International Olympic Committee. "Results and Medalists—Sri Lanka". Olympic...

Last Update: 2022-11-01T15:28:03Z Word Count : 116

View Rich Text Page View Plain Text Page

Tamil Sri Lanka

Tamil Sri Lanka ya iku anggotaning klompok étnik Tamil kang manggon ana ing nagara Sri Lanka. Sanajan wong Tamil Sri Lanka iku sacara budaya lan basa iku...

Last Update: 2023-09-27T08:53:30Z Word Count : 1004

View Rich Text Page View Plain Text Page

SriLankan Airlines

SriLankan Airlines (sadèrèngipun dipuntèpang kaliyan asma Air Lanka) inggih punika asma maskapé penerbangan Sri Lanka kaliyan kodè IATA UL lan kodè ICAO...

Last Update: 2024-03-09T23:00:12Z Word Count : 341

View Rich Text Page View Plain Text Page

Pageblug Covid-19 ing Sri Lanka

Pageblug Covid-19 ing Sri Lanka yaiku bagean saka pageblug kabeh donya penyakit koronavirus 2019 (COVID-19) sing disebabke dening virus sindrom pernapasan...

Last Update: 2022-03-10T03:56:30Z Word Count : 137

View Rich Text Page View Plain Text Page

Sri Lanka Matha

Sri Lanka Matha iku lagu kabangsané Sri Lanka. Sri Lanka Matha, apa Sri Lanka, Namo Namo Namo Namo Matha. Sundara siri barini, Surendi athi Sobamana Lanka...

Last Update: 2014-01-28T12:10:43Z Word Count : 128

View Rich Text Page View Plain Text Page

Olahan Sri Lanka

Masakan Sri Lanka misuwur kanthi kombinasi ramuan, rempah-rempah, iwak, sayuran, beras, lan woh-wohan. Masakan kasebut pusaté ing pirang-pirang jinis...

Last Update: 2023-10-09T06:09:31Z Word Count : 172

View Rich Text Page View Plain Text Page

Basa Melayu Sri Lanka

Melayu Sri Lanka yaiku basa krèol Melayu kang dituturké ing wewengkon Sri Lanka utawa Ceylon. Basa iki isih dituturké karo wong Melayu Sri lanka kang asalé...

Last Update: 2023-03-03T04:26:34Z Word Count : 96

View Rich Text Page View Plain Text Page


From Wikipedia, the free encyclopedia.

Developed by Nelliwinne